Profil

Hvem er vi?

Normanns Maskinservice er en maskinservice-virksomhed til entreprenører og større materiel. Vi tilbyder alt inden for service, reparationer og fejlfinding af alle entreprenørmaskiner, herunder bl.a. asfaltmaskiner, landbrugsmaskiner, knuse- og skovmateriel m.m. Vi udfører smedearbejde, som enten kan foretages ude hos kunden eller på eget værksted.

Fra vores base i Ørbæk på Fyn servicerer vi dagligt en bred vifte af kunder i hele landet. Vi udfører både store og små opgaver on-site, hvor vores servicevogne er fuldt udstykket til alle slags arbejdsopgaver.

Uddannede og erfarne mekanikere

Virksomheden er stiftet af Mathias Normann, som har mere end 10 års erfaring indenfor faget. Han driver den daglige drift samt kundeprojekter og opgaver. Alle medarbejdere er udannet entreprenørmekanikere, og vi er eksperter på vores felt.

Hurtig udrykning og kvalitetsløsninger

Vi sætter en ære i at levere kvalitetsløsninger til vores kunder. Vi sørger altid for at finde en en langtidsholdbar løsning, der sikrer driften for vores kunder fremadrettet. Vi rykker ud 24 timer i døgnet og har kørselsgaranti. Som kunde kan du trygt stole på, at vi hjælper dig ved akutte problemer.

Kontakt os og hør mere

Kontakt os i dag og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig. Ring eller skriv på 27 51 21 38 eller normannsmaskinservice@gmail.com.

(+45) 27 51 21 38
normannsmaskinservice@gmail.com